Predobro!

Internetom se širi nevjerojatan, ali efikasan trik za čišćenje tepiha u automobilu: Svi su zapanjeni rezultatom

 YOUTUBE/ @CHRISFIX/
- Ja sam stručnjak za automobile i testirao sam čisti li viralni savjet tepihe!

Stručnjak specijaliziran za održavanje i popravke automobila testirao je artikal od 15 dolara i pokazao je li učinkovit za čišćenje tepiha u vozilu.

Zaljubljenik u vožnju, Chris, snimio je svoj eksperiment 2022., otprilike u isto vrijeme kada je ovaj trik za uklanjanje prljavštine s tepiha postao popularan na platformama za dijeljenje videa kao što je TikTok.

Video pokazuje muškarca koji uz pomoć pištolja za masažu diže manje vidljivu prašinu i smeće kako bi temeljito usisao nečistoću.

Chris (@chrisfix) započinje svoj videoisječak otvaranjem vozačevih vrata i pritiskanjem pištolja za masažu u tepih na podu.

Odmah nakon kontakta, skrivena prljavština u tepihu iskače. Pritom, Chris savjetuje svoje gledatelje da odmah usisavaju novootkrivenu prljavštinu, jer će se inače vratiti na svoje izvorno mjesto nakon uklanjanja uređaja.

Zadnju rundu usisavanja obavlja bez uređaja kako bi uklinio vidljivu prljavštinu s površine tepiha, iako je auto bio na čišćenje prošlog tjedna.

- Još jedno mjesto koje morate provjeriti je pokraj papučice gasa i kočnice jer ćete biti zaprepašteni koliko se prljavštine ovdje skuplja s vaših cipela, dodaje Chris.

Jedan je gledatelj komentirao Chrisov snimak: - Radio sam u autosalonu prije 5 godina, i volio bih da sam tada imam ovaj alat. Sve čini tako lakim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:28