URADI SAM

IVAR, kultni Ikein ormar od svijetlog bora

 

Nije neka novost da obožavamo pronalaziti poznate Ikeine komade namještaja transformirane i obogaćene, i u sasvim novom ruhu. Od polica i ladičara do stolova i ormarića gotovo da ne postoji komad namještaja koji nije dobio novi dizajn, a od svih do sada objavljenih Ikea hackova, element IVAR (450 kn) izrađen od svijetlog bora nam je najdraži.

Ikein IVAR ormar jednostavnog je dizajna, što ga čini idealnim za transformiranje i personalizaciju, a danas vam donosimo naš izbor najboljih i najzgodnijih IVAR hakova koje možete i sami isprobati.

Makeover vrata

Ukrašavanje vrata ormarića je najlakši hack, koji možete relativno brzo i jednostavno napraviti. Boja, naljepnice, tapeta, efekt školske ploče samo su neki od načina pomoću kojih možete promijeniti izgled ovog ormarića. Ako ste spremni otići i korak dalje možete mu dodati nove ručkice, nogice, gumbiće, kotače ili kožne ručkice i napraviti vlastiti IVAR.

Ostali hakovi

Ako imate vremena, možete u potpunosti izmijeniti i prilagoditi ovaj ormarić kako biste ga prilagodili dizajnu interijera u kojem živite. Može to biti nova gornja ploča, unutarnja polica ili vrata obložena zanimljivim materijalom, uzorkom ili detaljem. Zapravo možete promijeniti vaš Ivar u potpuno novi komad namještaja baš kako volite.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:39