Izradite unikatne božićne čestitke

Lucija i Beri napravile su tri čestitke koje slobodno možete kopirati

Što vam je sve potrebno: Kartoni u boji, najbolje glatki i rebrasti, običan bijeli papir za pisanje čestitke, kuverte, filc u nekoliko boja, obični bijeli gumbi raznih veličina, crvene i zelene ukrasne trakice, škare, ljepilo, silikonski aparat za lijepljenje, ali može biti i obični.

Veseli snjegović

Postupak: na veličinu kuverti izrežite karton, papir za pisanje i kapu za snjegovića. Na rebrasti karton zalijepite tri gumba u formi snjegovića te potom zalijepite kapu od filca. Crvenu trakicu formirajte u mašnicu poput šala, a na kraju mu zalijepite nos i s flomasterom mu nacrtajte oči (ovaj je plavooki). Šljokastim lakom ili gliterom prema želji možete obojiti kapu. I prva čestitka je gotova.

Puno, puno poklona ispod bora

Postupak: od kartona izrežite raznobonje paketiće, na svaki stavite mašnicu i zalijepite ih po kartonu. Naša je preporuka da izgledaju kao da su darovi složeni ispod bora. No, ne zaboravite ih ispuniti slatkom porukom, a i pokoji crtež je dobrodošao.

Asimetrični simpatični borić

Postupak: od glatkog papira, po mogućnosti zelenog, izrežite bor. Slobodno može biti nepravilan i dječji, a kad ste ga zalijepili, na njega polijepite nekoliko dugmića i za kraj sa strane stavite ukrasnu trakicu. Preslatko.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 18:13