IDEALAN UČINAK

Jedino rješenje koje u potpunosti uklanja plijesan iz perilice rublja. Ostavite preko noći i mirni ste

 /SHUTTERSTOCK

Postoji besplatno rješenje za sprečavanje pojave plijesni u perilici za pranje rublja, ali ako je prekasno, postoji i jeftin trik koji efikasno funkcionira za uklanjanje iste.

Pitala za savjet

Ljubitelji čišćenja su na društvenim mrežama otkrili kako spriječiti nakupljanje plijesni u njihovim perilicama. Jedna žena je podijelila fotografiju problema koji je otkrila u svojoj perilici rublja u grupi za savjete o čišćenju. Nakon što je raširila gumu na vratima perilice otkrila je veliku količinu plijesni.

- Kako da skinem ovo, molim vas - pitala je za savjet i dodala da je spužvom pokušala obrisati plijesan, ali to nije riješili problem.

Mnogi su potom podijelili svoje najbolje savjete, odnosno odgovore na njeno pitanje, prenosi The Sun.

- Moja perilica je sada stara šest godina. Nemam ni trunke plijesni. Posle svakog pranja ju obrišem u potpunosti, uključujući i gumu i ostavim otvorena vrata i čekam da se prirodno osuši – napisala je jedna korisnica.

Također, drugi otkrivaju da uvijek brišu vrata i ostavljaju ih otvorena da bi se uređaj provjetravao, ali iako je ovo odličan način da vaša perilica bude bez plijesni to ne rješava njeno aktivno prisustvo.. Zato su podijelili još jedan jeftin, lak način da je u potpunosti uklone.

- Imao sam isti problem, pa sam smotao debelu kuhinjsku krpu i stavio izbjeljivač, ostavio dobrih nekoliko sati ili preko noći i sve je nestalo.. Mislila sam da ništa drugo osim ovoga ne može pomoći – dobila je savjet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 22:27