MIRISNI TRIKOVI

Jedna tajna uvijek mirisne odjeće: Evo kako da se miris omekšivača osjeti što dulje

Jeste li jedna od onih osoba kojima drugi, kao u reklamama, stalno govore „Mmm, kako ti fino miriši ova majica!“? Ako niste, sigurni smo da to želite postati. Vjerojatno već imate svoj omiljeni miris omekšivača. Ako ga ne osjetite na odjeći nakon što se ona osuši, to može biti iz dva razloga. Ili ste predugo ostavili odjeću na zraku pa je miris omekšivača ispario, ili ste se jednostavno naviknuli na taj miris ali ga možda drugi osjete. U svakom slučaju, možete isprobati ovaj mali trik i učiniti da miris omekšivača na odjeći traje još dulje.

Potrebno vam je sljedeće:
  • Prazna bočica sa sprejem
  • Pola šalice omiljenog omekšivača
  • Žlica sode bikarbone
  • Vruća voda

U praznu bočicu sa sprejem pomiješajte pola šalice omiljenog omekšivača, žlicu sode bikarbone i vruću vodu. Važno je da je voda vruća kako bi se soda bikarbona stopila s tekućinom. Prije svake upotrebe protresite bočicu.

Osim na odjeći možete ga koristiti i za ručnike i posteljinu, na taj ćete način usput osvježiti i cijelu kupaonicu u spavaću sobu. Također, i zrak u dnevnom boravku možete osvježiti tako da odmah ujutro nanesete ovu tekućinu na zavjese i otvorite prozor kako bi zrak koji ulazi raspršio ugodan miris po cijeloj prostoriji.

Izvor: removeandreplace

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 21:01