Prenamjena stvari

Jednostavan, a efektan kupaonski trik ravno iz kuhinje!

 

U malim prostorima svaki trik koji nam može pomoći da si olakšamo manevriranje na malo kvadrata i pojednostavimo svakodnevne aktivnosti i više je nego dobrodošao, neovisno radilo se o našoj kuhinji, boravku ili kupaonici.

Ako u kupaonici ili toaletu imate dovoljno prostora tek za najosnovnije i uvijek morate paziti gdje što stavljate kada se uređujete i šminkate kako ne bi sve završilo razbijeno po podu ili u umivaoniku, onda je ovaj trik kao stvoren za vas. Vjerovali ili ne, u našoj se kuhinji nalazi iznimno jednostavno, a veoma praktično rješenje koje možete upotrijebiti već danas!

Prenamijenite jednu čistu dasku za rezanje i držite je u kupaonici kako biste njome stvorili dodatni prostor za odlaganje sitnica koje vam trebaju dok se uređujete. Ako ju postavite pod dobrim kutem, čak će vam i slavina ostati slobodna za brzinsko pranje ruku. Ovaj trik najbolje funkcionira s plastičnim daskama koje imaju gumene dijelove na dnu jer guma sprječava njihovo klizanje po umivaoniku. Objesite svoju daskicu na zid ili ju držite naslonjenu iza slavine i poslužite se njem kad god zatreba!

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:26