HOW TO

Jednostavna uskrsna dekoracija: Cool papirnata košarica za jaje ili iznenađenje za najmanje

 Berislava Picek/CROPIX
Sudeći prema svjetskim trendovima, ovog Uskrsa moderne su dekoracije one koje unose prirodni izgled u dom

Dražana Paladin Pavelić i Iva Duduković iz brenda za organizaciju evenata Eventastic osmislile su uskrsnu priču u jednom zagrebačkom stanu kako bi vam ponudile dodatnu dozu ideja za ovo divno blagdansko vrijeme pred nama.

image
Berislava Picek/CROPIX

1. Isprintajte kvadrat u omiljenom uzorku ili iskoristite kupljeni ukrasni papir (naš je bio 21 x 21 cm). Na poleđini iscrtajte 9 kvadrata iste veličine (u našem slučaju 7 x 7 cm).

image
Berislava Picek/CROPIX

2. Zarežite po crtama središnjeg kvadrata s bočnih strana (4 reza).

image
Berislava Picek/CROPIX

3. Presavinite papir po svim rubnim linijama nacrtanih kvadrata.

image
Berislava Picek/CROPIX

4. Počnite slagati košaricu kao da ćete napraviti kocku, ali bočne strane nemojte spojiti u potpunosti, nego ih zalijepite kad se počnu preklapati, tako da ostanu ukoso.

image
Berislava Picek/CROPIX

SAVJET PLUS

Za dršku košarice možete upotrijebiti komadić trake ili izrežite papirnatu trakicu iste dužine kao i kvadrat. Košaricu dodatno ukrasite kako želite, stavite jaje ili slatko iznenađenje za najmanje.

Planirate proslavu ili zabavu?

Za one koji ih još ne poznaju, Eventastic studio je tim kreativaca (Instagram @eventastic_lifestyleevents) koji za klijente osmišljavaju posebne dane. Iako najčešće rade na projektima kao što su privatne zabave, od vjenčanja do malih veselih rođendana, ima tu i proslava u čast novih proizvoda na tržištu, uređenja izloga ili jednostavno svojim unikatnim idejama stvaraju posebnu čaroliju na blagdanskim stolovima u zagrebačkom klubu Šumica i u domovima klijenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 10:45