Pronađite onu pravu!

JEDVA KRPATE KRAJ S KRAJEM I STALNO VAM FALI NOVCA? Vrijeme je da skinete jednu od ovih pet aplikacija!

Uspijevate li pratiti tijek svojeg novca? Jeste li uspjeli prošle godine nešto novca uštedjeti za putovanje o kojem već dugo vremena sanjate? Znamo kako vam je! Upravljanje osobnim financijama može biti, i mnogima je, iznimno stresno svakodnevno iskustvo. No, ne brinite. Postoji kvalitetna pomoć i upravljanje financijama. Naime, otkrili smo da već neko vrijeme ekipa iz Silicon Valleyja lansira odlične aplikacije za vođenje osobnih financija, za čije korištenje ne trebate biti računovođa s RRIF diplomom, a dizajnirane su kako bi vam pomogle da upravljate svojim financijama kao profić.

Bez obzira želite li pratiti stanje računa, investicija ili samo kreirati tjedni proračun, najbolje aplikacije za budžetiranje imaju sve. Jednostavne su za korištenje i vizualno atraktivne, što je izuzetno bitno. Nema ništa gore od beskonačnih dosadnih Excel tablica, barem nama. U nastavku pogledajte najbolje aplikacije pomoću kojih možete riješiti svoje novčane nevolje i konačno započeti kvalitetno upravljati svojim financijama u budućnosti. Bolje je da vi upravljate njima nego one vama!

MINT

Daleko najpopularnija od svih aplikacija za budžetiranje je Mint. Ona vam omogućuje da pod jednim digitalnim krovom vodite sve kartice, investicije, kredite i račune. Praćenjem vlastitih financijskih kretanja u realnom vremenu dobit ćete jasnu ideju o ukupnim neto vrijednostima. Mint ima jasan i čist izbornik i vrlo je jednostavna za korištenje. Osim toga, ova je aplikacija besplatna.

DIGIT

Od svih aplikacija za praćenje osobnog tijeka novca Digit je jedina koja će vam direktno pomoći da uštedite koju kunu više. Naime, aplikacija koristi hvaljeni Google algoritam, koji na osnovi mjesečnih transakcija na vašem tekućem računu povremeno povlači dio novca na poseban štedni račun, a da vi to ne osjetite. I ovu aplikaciju možete besplatno preuzeti na svoj mobilni telefon.

WALLY

Ako vam je potrebna pomoć za praćenje troškova, Wally je aplikacija za vas. Ova aplikacija nudi mogućnost smještaja troškova po kategorijama, i to s velikom pažnjom na detalje. A svi vi koji ste samozaposleni i imate problema s prikupljanjem računa za prijavu poreza, Wally vam može biti od velike pomoći. Naime, pohranjuje sve račune za vas, što mnogima može olakšati financijski godišnji obračun.

SPENDEE

Vizualno jedna od najboljih aplikacija s atraktivnim sučeljem s kojom je praćenje osobnih financija zabavno iskustvo. Kao i većina proračunskih aplikacija, Spendee vam omogućuje da unosite troškove, pratite financije i analizirate mjesečnu potrošnju, ali sa stilom. CIJENA: $ 2

FUDGET

Iako nema sve kategorije i mogućnosti kao brojne druge aplikacije, Fudget je savršeno oruđe za sve koje drže svoje financije pod kontrolom, ali žele kratkoročno pratiti tijek novca i mjesečnih izdataka. CIJENA: $ 2

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 23:49