IZDAJNIČKA BOJA

Jeste li dominantni, površni, jednostavni ili u potrazi za avanturom? Otkrijte što vaša posteljina govori o vama

 /SHUTTERSTOCK

Jeste li ikada razmišljali što o tome što vaša posteljina govori o vama? Nije svejedno spavate ili u bijeloj, crnoj, zelenoj ili cvjetnoj posteljini - kažu stručnjaci za uređenje interijera i popularnu psihologiju. Izbor boja na neki način govori i o našem karakteru.

Primjerice, ako volite bijelu posteljinu, to govori da ste jednostavna i otvorena osoba koju ne zanimaju tajne i prevare. Želite fer odnose, bilo u ljubavi, prijateljstvu ili na poslu.

image
/SHUTTERSTOCK

Suprotno od toga, izbor crne posteljine govori o dominantnoj i kompliciranoj osobi s kojom ćete se sjajno provesti, ali ne računajte na dublji odnos.

Crvena u spavaćoj sobi je dokaz lošeg ukusa, ako nije riječ o specijalnoj prilici poput Dana zaljubljenih. Biraju je nestalne i površne osobe.

image
/SHUTTERSTOCK

Ako birate posteljinu jarkih boja, vjerojatno ste ljubitelj adrenalinskih avantura. Brzi ste, energični i samo vam je nebo granica. Niste dobar spoj s onima koji traže mir i sigurnost

Totalna suprotnost od romantičnih sanjara koji vole nježne pastelne boje. No to sanjarenje nekad zna biti pretjerano i odvući osobu od realnih ciljeva. Također, može je učiniti nesigurnom.

image
/SHUTTERSTOCK

Tradicionalisti i klasičari spavaju u bež i blijedosivoj posteljini. Stabilni su i pouzdani, s njima ste na sigurnom. Jedino ne vole igrice i manipulaciju pa ako ste takva osoba, bolje da ih zaobiđite.

image
/SHUTTERSTOCK
Ljubitelji plave posteljine su rođeni vođe: pouzdani su, ali vole držati sve konce u svojim rukama. Otvoreni su, aktivni i stalno u potrazi na novim izazovima.

Osloniti se možete i na one koji spavaju u posteljini zelenih tonova. To su uglavnom mirni, staloženi ljudi uz koje se većina osjeća ugodno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 06:15