BOLJE FUNKCIONIRA

Jeste li znali da ste cijeli život krivo postavljali osvježivač u vašu toaletnu školjku?

 /SHUTTERSTOCK
Nedavno su društveni mediji bili zatrpani videima u kojima se tvrdi da je vješanje bloka preko stranice wc školjke "pogrešan" način

Znate one obojene blokove koje zakačite preko wc školjke da ju očistite svaki put kad pustite vodu? Ispostavilo se da smo ih sve pogrešno koristili. Nedavno su društveni mediji bili zatrpani gomilom videa u kojima se tvrdi da je vješanje bloka preko stranice wc školjke "pogrešan" način korištenja ovog predmeta za čišćenje.

Umjesto toga, kuka se gura prema gore i ispod ruba školjke, što je učvršćuje na mjestu, a da kuka nije vidljiva. Neobična tehnika također znači da se daska na školjki može udobno nasloniti na vrh.

Fabian Coghetto, Australac koji je podijelio "kućni trik" rekao je da mu je trebalo "27 godina da to shvati". "Postavlja se unutra umjesto da visi", napisao je.

Njezin je video pogledan 1,6 milijuna puta i ima gotovo 2000 komentara otkako je podijeljen. Mnogi su mislili da je trik "nevjerojatan", dok su drugi sumnjali je li predmet namijenjen za upotrebu u položaju za koji se tvrdi.

Drugi korisnik TikToka @maca_official – koja je podijelila gotovo identičan video koji je prikupio gotovo šest milijuna pregleda – otišla je u dodatne detalje, otkrivajući da blok za čišćenje ostaje na mjestu nakon ispiranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 16:18