NEVIĐENA PRLJAVŠTINA

Kada ste posljednji put očistili kuhinjski i/ili kupaonski odvod? Pogledajte ovaj video i garantiramo da ćete to poželjeti napraviti odmah!

 Print screen: TikTok/natashawitts

Natasha Witts podijelila je video na TikToku kao upozorenje ljudima na smrdljive i prljave kuhinjske ili kupaonske odvode. Čim je odvrnula poklopac sa sudopera, bilo je jasno da se ispod njega krije nešto strašno. Kad ga je uklonila, ispod je bilo smeđe prljavštine, obično skrivene od pogleda poklopcem odvoda.

Nataša je otkrila da je u takvom slučaju potrebno prvo pošpricati prljavštinu sredstvom za čišćenje, a potom četkicom za zube očistiti sve kutove. Kad je počela trljati prljavštinu, ispod nje ubrzo se vidio prozirni bijeli plastični čep, piše Daily Mail.

image
Print screen: TikTok/natashawitts

Uzela je i dugačku četku i njome očistila odvod kako bi se riješila ostale, "nevidljive" prljavštine. Zatim je izlila veliku količinu sode bikarbone i octa te nešto dezinficijensa u odvod, a potom dodala kipuću vodu.

Užasnuti gledatelji u komentarima su podijelili svoje mišljenje o videu koji ima više od 54.000 lajkova.

image
Print screen: TikTok/natashawitts

Jedna je osoba komentirala: "Gledam ovo u 22.30 u krevetu. Sada moram ustati i očistiti sve sudopere,‘‘ dok je drugi dodao: ‘‘Svi s OCD-om (opsesivno kompulzivni poremećaj) sada trče prema sudoperu, a ovo je definitivno još nešto što moram dodati na svoj popis čišćenja. ‘‘

Također, većina ljudi nije znala da se odvodni otvor može odvrnuti odvijačem.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 05:48