OBITELJSKA KUPAONICA

Kako da mjesto na kojem smo i užurbani i opušteni bude funkcionalno... Evo savjeta!

Trik je u tome da se sav kupaonski pribor nalazi na pravom mjestu te da mu se može brzo i lako pristupiti
 Geberit

Upaljene su svijeće, latice ruža razbacane su okolo, umirujući zvukovi ispunjavaju kupaonicu. Napokon je vrijeme da se isključimo i opustimo u kupaonici koju smo pretvorili u malu spa oazu... No ubrzo stiže novi dan! Rasvjeta i ruže jučerašnje večeri sada su sjećanje. Jutro u kupaonici donosi ubrzani ritam. Vrijeme je pripreme za odlazak na posao, u školu ili vrtić. Oko sedam ujutro, cijela se obitelj nalazi u kupaonici i obavlja svoju jutarnju rutinu – baš kao i svakog jutra.

Od opuštanja do žurbe: kupaonica ponekad može biti pravo usko grlo.

 

image
Option Plus Mirror Cabinet
Geberit

 

Ponekad kao oaza blagostanja, a ponekad kao užurbano obiteljsko središte - kupaonica mora udovoljavati različitim zahtjevima (ponekad gotovo istovremeno). To se može postići pametnim dizajnom kupaonice, za koji je potrebno dobro planiranje i, u potpunosti korištenje prostora za odlaganje. Trik je korištenje kupaonskog namještaja na način da je kupaonski pribor na pravom mjestu i da mu se može brzo i lako pristupiti.

 

• Element s ogledalom idealno je mjesto za odlaganje najčešće korištenih predmeta, poput četkica za zube, dezodoransa i kozmetike.

 

• U idealnom slučaju, baza za umivaonik može se koristiti za odlaganje svega ostalog potrebnog u kupaonici. Osim četki i sušila za kosu, koristi se i kao mjesto za čuvanje ostalog pribora, od kupke s mjehurićima do ručnika. Ukoliko je potrebno više prostora za odlaganje, možete dodati niske ili visoke bočne kupaonske elemente.

 

• Pobrinite se da svi znaju gdje se nalazi koji kupaonski pribor te kada je čiji red u kupaonici, tada ništa ne bi trebalo ometati miran početak dana.

 

 

image
Bathroom Acanto Series
Geberit

 

Ukratko: Dobra organizacija dostupnog prostora za odlaganje znači da se ne trebate brinuti o neredu u obiteljskoj kupaonici svakog jutra – uz to, možete se radovati opuštajućim trenucima.

 

Više informacija potražite na web stranici.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2020 21:08