DOBRA ORGANIZACIJA

Kako napraviti više mjesta u ormariću za obuću? Ovo vam nikad ne bi palo na pamet

 MARTIN POOLE/GETTY IMAGES

U mnogim kućama se u predsoblju ili hodniku nalazi stalak za cipele, odnosno ormarić za cipele koji služi za to da se obuća u u tim dijelovima, a općenito i u domu ne gomila, već da na jednom mjestu stoji uredno složena. Ormarić za cipele je svojevrstan organizator obuće, međutim ima jednu manu.

Ormar nema beskrajnu mogućnost pohrane i broj komada koje možemo spremiti u njega ovisi o njegovoj veličini. Lako se može da se dogoditi da brzo postane popunjen. U tom slučaju, ponovo dolazi do gomilanja obuće. Osim, ako ne znate poneki trik uz pomoć kojeg možete u ormaru napraviti više mjesta.

Za sve vam je potrebna najobičnija kutija za cipele. Na Instagram profilu "Kupoholičarke", pojavio se jednostavan trik. Sve što trebate napraviti je da kutiji od cipela izrežete jednu bočnu stranu i dobit ćete "policu" na koju se m mogu odložiti čak dva para cipela.

Na ovaj način dobije se mnogo više prostora, pritom, ormarić izgleda mnogo organiziranije i urednije. Također, vaše omiljene cipele neće biti oštećene i prljave zbog postavljanja

i jedne preko drugih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 21:19