Kako osigurati svoj dom od 17 najčešćih opasnosti?

Riješite se briga za manje od jedne kune dnevno i osigurajte se od poplave, krađe, udara groma...

Što je zajedničko poplavi, oluji, provali, udaru groma? Oni su dio naše svakodnevice, potpuno su nepredvidivi – i mogu uzrokovati golemu štetu na stanu ili kući. Više od 60% šteta na imovini građana uzrokuju izljevi voda, krađe i oluje.

Umjesto plaćanja nepotrebnih i visokih izdataka za sanaciju štete, bolje je osigurati svoj dom. Pogotovo kad je to toliko jednostavno i povoljno kao na Dosi.hr, prvom hrvatskom web shopu za osiguranja. Osiguranje doma uistinu više nije luksuz, već odgovornost.

Osiguranje kućanstva jedno je od najjeftinijih i najkorisnijih. Na Dosi.hr možete preko interneta ugovoriti policu koja vas štiti do 17 najčešćih opasnosti: požara, eksplozija, oluje, tuče, krađe… Kad već ne možete biti sigurni hoće li se nepogoda dogoditi baš vama, barem možete biti osigurani.

Na Dosi.hr dostupna vam je jedinstvena polica osiguranja imovine i stvari kućanstva za kuću i stan. Možete ju ugovoriti u par klikova mišem po cijeni od samo 350 kn godišnje. To je manje od jedne kune dnevno, što smo svi spremni izdvojiti za miran san i rješavanje velikih briga.

Polica uključuje i osiguranje osobne odgovornosti, što znači da pokriva štetu koju počine vaši ukućani i kućni ljubimci. Vaše dijete je u igri razbilo susjedov prozor? Možda je vaš ljubimac istrčao na cestu i izazvao prometnu nesreću? To se neće pretvoriti u neželjeno opterećenje kućnog budžeta, već u situaciju koju ćete brzo i lako riješiti.

Više informacija potražite na: Dosi.hr

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:10