Uspješno riješenje stambenog pitanja

Kako pronaći idealan stan?

PRIDUS stambeni kompleks

Ljepota stanovanja u zgradi koja pruža više

Budući je izbor stana životna odluka, istražili smo hrvatsko stambeno tržište tražeći pritom moderan stambeni prostor vrhunskih izvedbenih i tehničkih elemenata, dopunjen zabavnim i sigurnosnim sadržajima.

Kao primjer idealne ponude odlučili smo vam predstaviti PRIDUS stambeni kompleks koji se u skladu s europskim trendom naseljavanja u urbanim, ali mirnim sredinama nadomak metropolama, nalazi u Zaprešiću.

Zgrada se ističe modernom vanjskom vizurom i izvedena je u četiri zasebne cjeline kako bi stanarima bila osigurana što veća privatnost. Ova četverokatnica ima 44 stambene jedinice, po tri na svakom katu i u ponudi su dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi po cijeni od 1400 €m².

Unutrašnjost zgrade i stanova oduševljava detaljima i kvalitetom izvedbe; kontrola ulaza u zgradu osigurana je jedinstvenim biometrijskim čitačem otiska prsta, ulazna vrata svih stanova su vatrootporna s dodatnom futer štok zaštitom, kompletna keramika unutar zgrade i stanova je poznati talijanski brend Marazzi, parketi su od uljanog hrasta s izražajnom strukturom drveta, svugdje su postavljene niskošumne cijevi te posebna zaštita od buke, i sve su stambene jedinice klimatizirane putem izvana nevidljivih rashladnih jedinica.

Podzemna garaža sadrži 55 označenih parkirnih mjesta, a ispred zgrade postoji dodatni parkirni prostor.

Dodana vrijednost stanovanja kojom se ističe je ekskluzivno za stanare moderno opremljena rekreacijska dvorana koja uz najnovije sprave za vježbanje uključuje kutak za opuštanje s velikom plazmom, konoba za druženja prema željama stanara opremljena a/v opremom te u potpunosti funkcionalnom kuhinjom.

Zgradu okružuje 600 m² uređenog vrta čije je navodnjavanje u potpunosti automatizirano. U sklopu vrta nalazi se veliki roštilj i dječje igralište na koje se pruža pogled iz gotovo svih stanova.

Dodatnu ljepotu, kao i sigurnost pruža vanjska rasvjeta koja je podesiva i automatizirana te izvedena u štedljivoj tehnici.

Pridus stanovi slijede vodeći novitet u europskim, ali i hrvatskim trendovima stanovanja, stoga preporučamo da posjetite i razgledate Pridus stambeni objekt, a za sve dodatne informacije posjetite web stranicu www.pridus.hr

Stambena zgrada Ljudevit Gaj

Ulica Ljudevita Gaja bb, 10290 Zaprešić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:24