super ideja

Kako uklopiti retro TV u dekor doma? Ova kućica za ljubimca izgleda cool i još je korisna

@vintageinteriorxx

 Keltainen Kahvipannu
Donosimo vam ideju kako ih stilski i funkcionalno uklopiti u dekor doma

Ne znamo za vas, ali kad temperature počnu padati i zavučemo se u svoj dom, ostane malo koja internetska adresa koji ne posjetimo. Istražujemo sve, od prekrasne arhitekture, do zanimljivih interijera, namještaja i naravno uvijek svima zanimljivih „uradi sam” projekata. Ipak, u posljednje vrijeme nam je najteže odoljeti antiknom namještaju i svim idejama kako ga preurediti ili prenamijeniti. Sve bismo rado isprobali i već sutra udomili. Prije nekoliko godina vintage radio prijemnici su bili totalni hit, nekima su služili samo kao ukras dok su neki doista i funkcionirali ili su dobili suvremeni zaokret.

Sada je vrijeme za retro televizore. Ako ste kao i mi vjerujemo da ste, kada ste na sajmu naišli na jedan takav primjerak, s čežnjom razmišljali kako bi ga bilo dobro nekako uklopiti u dom, a da pritom bude i koristan. Eto, nekoliko kreativnih duša je u zadnje vrijeme došlo na ideju kako i taj zadatak svladati.

Sada je pravi trenutak da taj cool starinski uređaj prenamijenite u super slatki i jedinstveni krevetić za svoga ljubimca. U ovom slučaju vlasnici mačak su bili ti koji su se dosjetili ove kreacije, ali vjerujemo da i drugi manji ljubimci mogu pronaći svoje mjesto u ovoj otkačenoj nastambi.

Vaš ljubimac zaslužuje moderan stan baš kao i vi, a prenamjena starinskog televizora u krevet zasigurno je dobar trik. Ovaj „uradi sam” projekt pretvara televizor u unikatan dio za ljubimca, ali također daje i dodaje dodatnu dimenziju vašem dekoru.

A kada se vaša mačka, ili koji već ljubimac, ugnijezdi unutar sada šupljeg ekrana, izgleda kao da gledate dokumentarac o životinjama, a svi znamo koliko oni mogu biti zabavni.

Ne postoje nikakve posebne upute o tome kako napraviti krevet za mačke od vintage televizora, ali postoji jedan za manji stil, i sigurni smo da je to prilično sličan proces. Ako ste zainteresirani, slijedite tutorial korisnika Instructables davee930.

Nećemo vas lagati, zahtijeva dosta pažljivog razdvajanja dijelova, ali na kraju se doista isplati. Postavite udobni jastuk unutar nekadašnjeg dijela za ekran i ukrasite ga imajući na umu ukus vašeg ljubimca.

Ako vam se sviđa ideja, ali niste zainteresirani za to da napravite svoj vlastiti, možete kupiti retro krevet inspiriran televizorom na Etsy za oko 65 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 14:50