IMATE SMISLA ZA DIZAJN INTERIJERA?

KALKULATOR INFLUENCERA Otkrijte koliko bi mogli zaraditi na objavama svog doma na Instagramu

 

Iako kod većine čitatelja sam spomen riječi influencer izaziva val ciničnih komentara, poznato je da je biti influencer na društvenim mrežama i više nego unosan posao. Naime, važnost su influencera prepoznale marketinške tvrtke koje u ovom segmentu vide budućnost oglašavanja i spremne su platiti puno za svaku objavljenu fotografiju. No, jeste li se ikada zapitali koliko zapravo influenceri zarade? Ako imate puno sljedbenika na Instagramu i smisla za dizajn interijera, uz pomoć novog alata imena "Kalkulator utjecaja", možete saznati koliko na objavljenim fotografijama vašeg doma možete zaraditi.

Kalkulator je osmislio tim www.Hillarys.co.uk i koristi podatke prikupljene iz različitih izvora, a uzima u obzir prosječnu cijenu po postu koju su prijavili drugi utjecajni influenceri. Sve što trebate učiniti jest unijeti koliko vas "prijatelja" prati na Instagramu, a kalkulator će automatski izračunati koliko novca (u funtama) možete zaraditi na objavama vašeg doma.

Imate tisuću sljedbenika? Prema kalkulatoru, mogli biste zaraditi 50 funti po objavi. S 100.000 sljedbenika zarada je 800 funti po postu. A milijun sljedbenika bi vam mogao donijeti zaradu od 5000 funti po objavi.

"Mnogi ljudi koristite svoje Instagram profile za dijeljenje postova o svom domu i nisu svjesni koliko bi potencijalno mogli zaraditi, izjavila je Lucy Askew, glasnogovornica Hillarys-a za housebeautiful.com. "U današnje vrijeme je pametno imati unosan "hobi", uz stalan posao s punim radnim vremenom. Ovaj kalkulator je izvrsno sredstvo jer pokazuje koliko novca bi mogli zaraditi na svojim objavama na Instagramu."

Otkrijte koliko bi mogli zaraditi na objavama svog doma na Instagramu OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:50