Pogledajte video

Karolina je otkrila kako da dom uvijek predivno miriše: ‘ A sve zbog ove cake s usisavačem...‘

 ALEKSANDR GRECHANYUK/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Uvijek se trebate potruditi da vaš dom miriše svježe i lijepo. Zasigurno ćete se osjećati ugodnije kada soba u kojoj često boravite ima ugodan zrak. Ali često kada usisavamo pojavi se neki čudan miris koji ostavlja prašina koja se nakuplja u filteru usisavača.

Carolina McCauley, koja svojim trikovima za čišćenje i održavanje kućanstva oduševljava milijune ljudi na društvenim mrežama, na TikToku je podijelila kako postići da vaš usisavač za sobom ostavi prekrasan miris.

Potrebno je otvoriti usisavač, izvaditi filtar i pošpricati ga s nekoliko kapi eteričnog ulja ili osvježivača prostora koji koristite, pa ga vratiti u usisavač.

Pogeldajte video!

Dok usisavate kuću, svjež i ugodan miris proširit će se vašim domom.

Još jedan trik koji također ‘pali‘ je da prospete cimet po podu i potom ga usisajte. Ovaj aromatični začin nakupit će se u vrećici ili posudi za prašinu i neutralizirat će miris prašine iz usisavača.

Komentari na ovaj trik bili su različiti, od žena koje nisu znale da se filter može ukloniti, do onih koje su bile potpuno oduševljene idejom i rekle su da bi se sigurno poslužile ovim trikom, prenosi Espreso.

"Ovo stvarno pomaže. Hvala puno", napisao je jedan korisnik, dok je drugi rekao: "Stavio sam nekoliko kapi eteričnog ulja na filter i stvarno čini čuda."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 04:57