NIJE DOBRO ZA ZDRAVLJE

Majka osmero djece otkrila zašto je jako važno da s vremena na vrijeme premjestite svoj namještaj

 /SHUTTERSTOCK

Kada ste zadnji put premještali svoj namještaj? Nakon što ovo pročitate, možda ćete htjeti provjeriti što se krije iza njega.

Majka osmero djece Kerry iz Manchestera u Velikoj Britaniji ostavila je užasnute korisnike društvenih mreža nakon što je podijelila što je pronašla dok je čistila spavaću sobu svog sina.

Prema DIT entuzijastici, koja objavljuje pod korisničkim imenom @misskerryand8, naišla je na vrlo sumorno otkriće za koje se činilo da je neko vrijeme stajalo na zidovima - velike mrlje plijesni. Pozivajući druge da ne čine istu pogrešku, ponižena mama je u snimci upozorila: ‘‘Ljudi, zato je važno da s vremena na vrijeme premjestite svoj namještaj. Kad sam čistila iza kreveta svog sina shvatila sam da tamo iza raste plijesan. Ovaj dio sam očistila prošli tjedan i zaboravila na to. Ovaj sam tjedan odlučila pomaknuti krevet i otkrila sam da se plijesan vratila i ne znam ni što da radim u ovom trenutku," Kerry je očajnički tražila pomoć i savjete.

@misskerryand8 Please comment below guys and let me know what you have tried to get rid of mould for good. #mould #mouldremoval #mouldreveal #cleantok #cleaningtiktok #mouldywalls #cleaning #cleaningmould ♬ original sound - MISS KERRY | MUM OF 8

Prema entuzijastici čišćenja, koja je osvojila preko 11 tisuća pratitelja na platformi, pokušala je upotrijebiti omiljeni Mold & Mildew Blaster tvrtke Astonish – međutim, bezuspješno.

"Znam da će se samo vratiti", primijetila je majka osmero djece, dodajući da je razmišljala o tome da izdvoji za odvlaživač zraka kako bi riješila problem. Odvlaživači općenito pomažu poboljšati kvalitetu zraka oko vas, uklanjanjem viška vlage koja potiče rast spora plijesni, vlage i bakterija.

U međuvremenu je Kerry odlučila da će neko vrijeme držati krevet podalje od zidova kako bi "vidjela hoće li pomoći u cirkulaciji [zraka]".

Kerryna snimka, podijeljena na TikToku u roku od 24 sata je skupila više od nevjerojatnih 60 tisuća pregleda, a deseci su se utrkivali u komentarima.

‘‘Plijesan tretirajte bijelim octom. Poprskajte i ostavite pa obrišite.‘‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:37