VRIJEDI ISPROBATI

Majstor otkriva: uz ovaj neočekivani proizvod na koji nećete potrošiti puno novca, riješit ćete se vlage i plijesni zauvijek!

 /SHUTTERSTOCK

Koliko su vlaga i plijesan u kući doista opasni za zdravlje ljudi, izaziva žustre polemike u medicinskom svijetu. Ono što je sigurno je da prostorije u kojima postoje ne mirišu ugodno. Kao ni zidovi prekriveni žutim mrljama s kojih se često ljušti boja i uglovi iz kojih se šire crne površine definitivno nisu lijep prizor.

image
/SHUTTERSTOCK

AKo ne sredite vlagu, nakon određenog vremena doći će sigurno i do pojave plijesni koja nije samo nepoželjna i ružna pojava i neugledan, već je i izuzetno opasna za dišne ​​puteve stanara, piše Krstarica.

Možda ste već koristili premaz otporan na vlagu čija cijena nerijetko može biti jako visoka. Možda ste čak bili prisiljeni sušiti zidove sušilom za kosu? Ako mislite da ste sve istražili, pokušajte nabaviti pijesak za mačke. Da, dobro ste čuli.

image
/SHUTTERSTOCK

Birajte pijesak koji dobro upija vlagu, ima ugodan miris i može mačju mokraću pretvoriti u grudice. Pijesak možete pronaći i u trgovinama mješovitom robom, a cijena mu je pristupačna. Pijesak rasporedite u čaše i stavite na mjesta gdje se najčešće javlja vlaga. Već nakon desetak dana bit ćete iznenađeni rezultatima. Vrijedi isprobati!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:36