Makeover dječje sobe

Od razigrane dječje do cool sobe za 10-godišnjakinju

Dizajnerica interijera Kristina Duran i tim D&D-a uhvatili su se u koštac s naizgled nemogućom misijom – u kratkom vremenu transformirati stan iz shabby chic stila u industrijski uz pomoć majstora iz Izgradnje Bolanča.

Zadatak #4

U duhu industrijskog stila Kristina je odlučila zid u sobi svoje kćerkice Tare obojati u drugu boju. Do sada je on bio bijeli, a odluka je nakon kratkog razmišljanja pala na svijetlo sivu. Zašto? Soba 10- godišnje Tare uređivana je kada je ona bila jako mala pa iz današnje perspektive djeluje pomalo neozbiljno, djetinjasto. Kako se i sama Tara počela “buniti”, mama joj je kroz ovaj brzinski makeover ispunila želju i “uozbiljila” njezinu sobu.

CIJENA? 2,5 l 239,90 kn VRIJEME AKCIJE? priprema + bojenje = 1h KOJA BOJA? Dulux Vinyil mat boja GDJE NABAVITI? Bauhaus

– Često mi je Tara u posljednje vrijeme znala govoriti kako joj njezina soba nije više cool kao nekada i kako želi promjenu. Jednostavnim bojanjem zida u svijetlo sivu, što je jedna od vodećih boja industrijskog stila, soba je vrlo brzo poprimila sasvim novi izgled – rekla je Kristina.

Tara je sada jako zadovoljna svojoj sobom i više ne misli da je predjetinjasta za njene godine. Uživaj, Tara!

E da. Naravno da je super nova boja zida za sobu 10-godišnje Tare jako važna u cijeloj ovoj priči, ali je i važno da je majstor Joža jako dobro obavio svoj posao i tako ga lijepo obojio. Mi smo jako zadovoljni i rezultatom. Što vi kažete?

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 15:54