Makeover hodnika

Iz shabby chic u industrijski

Dizajnerica interijera Kristina Duran i tim D&D-a uhvatili su se u koštac s naizgled nemogućom misijom – u kratkom vremenu transformirati stan iz jednog stila u drugi uz pomoć majstora iz Izgradnje Bolanča.

Zadatak #1

Nova boja za zid u hodniku

Crno-bijela kombinacija baza je industrijskog stila. Zato je ta kombinacija i odabrana kao ona koja treba krasiti hodnik. Prije ove preobrazbe u hodniku je bio bijeli zid ispred kojeg se nalazila starinska shabby chic vitrina koju je Kristina kupila od svojih kompića na Britancu. No, sve ima svojih pet minuta slave, pa je tako zaključeno da ova vitrina više nema što raditi u stanu. No, ne brinite, uspješno je udomljena u obiteljskoj vikendici u Slavoniji gdje se savršeno uklapa u ambijent. Pitanje koje se postavilo nakon odstranjivanja vitrine bilo je – kako hodnik učiniti industrijski zanimljivim? Lako. Iz dnevnog boravka u hodnik premješteno je golemo ogledalo s pozlaćenim okvirom što su posebno pozdravila djeca koja se sada svako malo mogu gledati i, ono najmilije – ostavljati svojim pristićima packe na njemu. Zid na koji je naslonjeno ogledalo obojan je u horizontalne crno- bijele pruge širine 40 cm.

Majstori iz Izgradnje Bolanča cijelo su se vrijeme zezali da se osjećaju kao da na zidu kreiraju neko mornarsko odijelo. Na kraju su nam priznali da su se dobro zabavili, no da su se morali jako skoncentrirati kako bi napravili sve pruge jednake veličine i širine.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:43