Makeover zida u spavaćoj sobi

Tko nije u školskim danima volio šarati kredom po ploči?! Od sada to možete raditi i u svojem dom

Dizajnerica interijera Kristina Duran i tim D&D-a uhvatili su se u koštac s naizgled nemogućom misijom – u kratkom vremenu transformirati stan iz shabby chic stila u industrijski uz pomoć majstora iz Izgradnje Bolanča.

Zadatak #3

Genijalna fora koja se u zadnjih godinu dana sve češće pojavljuje u modernim stanovima je zid obojan bojom koja glumi školsku ploču. O čemu je točno riječ? MarabuTafel boja je koja imitira školsku ploču i pretvara podlogu u ploču pogodnu za pisanje kredama. Pogodna je za upotrebu na MDF pločama, slikarskom platnu i zidovima. Na vodenoj je bazi, odmah spremna za korištenje i nanosi se na glatke podloge poput drva, metala, daski, platna i slično. Tko se želi vratiti u osnovnoškolske dane i nešto napisati kredom? Mi, mi!!

CIJENA? 100 ml, 23,50 kn VRIJEME AKCIJE? priprema + bojenje = 1h GDJE NABAVITI? Chemaco Hobby Art Centar

KAKO UPOTRIJEBITI? Podloga mora biti suha, čista, nemasna i bez prašine. Preporučuje se kistom ili rolerom nanijeti dva sloja nerazrijeđene boje u kriš-kraš smjeru. Nakon sušenja (otprilike 24 sata) boja je otporna na svjetlost, vodu i vremenske uvjete. Sada se na ploči može pisati kredama i brisati mokrom spužvom ili krpom. Nakon bojanja ovim bojama, kistove oprati vodom. Ovisno o načinu nanošenja, pokrivnost sa 100 ml boje je otprilike jedan kvadratni metar.

Kupi!

Zidne lampe, crne i bijele Teti, Artemide, 211 kn, Centar Rasvjete; Jastučnice, 229 kn; Čupava deka, 1879 kn, Linvosges; Noćni ormarić/tabure, crni, Bo Concept

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 13:30