JEDNOSTAVNO, LIJEPO I POVOLJNO

Malim elementima do upečatljivog uređenja

 

Koliko vam se puta dogodilo da biste rado izmijenili izgled vašeg doma, ali ubrzo odustanete jer jednostavno niste u prilici izdvojiti veču količinu novca? Za redizajn i promjenu izgleda prostora ne moramo uvijek uložiti puno novca, vremena i napora. Ponekad je dovoljno izmijeniti samo nekoliko detalja za postizanje željenog efekta. Postoje jednostavniji, ali jednako učinkoviti načini za osvježenje interijera, a mi smo vam u ovom članku odlučili podijeliti ih sve.

Tekstili za dom

Ne postoji brži i financijski prihvatljivi način da promijenite izgled vaše sobe od tekstilnih artikala: jastuk, deka, tepih, pa čak i zavjesa. Ovi mali elementi dizajna, mogu lako dodati boju, teksturu i uzorak te stvoriti zanimanje za prostor. Odaberite naglašene nijanse ako želite naglasiti prostoriju, kutak ili dio prostora, ili neutralne, ako imate neutralan prostor, ali odaberite teksturalnu ili uzorkovanu tkaninu.

Metal

Iako vam možda metali nisu najdraži materijali, on mogu značajno utjecati na stil uređenja. Mesing unosi vintage osjećaj, bakar je neizostavan element modernih interijera, a dolazi u različitim završnim obradama koje možete izabrati. Srećom, neusklađeni metali na jednom mjestu vrući su trend, tako ne trebate mijenjati sve u svojoj sobi kako biste dobili moderan izgled. Ovo je naš vodič za miješanje metala.

Biljke, biljke, biljke

Odabirom biljaka i cvijeća možete oživjeti svoj životni prostor vrlo jednostavno i financijski prihvatljivo. Živim biljkama možete dodati boje u prostor, povezati vaš dom s prirodom i uklapaju se u svaki stil uređenja.

Razmislite o količini prirodnog svjetla u svom domu i održavanja koje možete pružiti biljkama, i odabrati ih u skladu s tim. Trenutno su popularni sukulenti i kaktusi, koji ne traže veliku brigu.

Izvor: digsdigs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:51