NE KOŠTA NIŠTA

Milijuni su oduševljeni ovim trikom koji pomaže da se nikad više ne poskliznete na ledu ili snijegu

 /SHUTTERSTOCK

Sjever Hrvatske je u mukama zbog hladnog vremena, dok je snijeg zapadao diljem zemlje. Temperature su pale i očekuje nas ozbiljno hladan tjedan, upozorenja za poledicu također su izdana diljem.

Ova su upozorenja su važna za vozače, ali ne morate biti oprezni samo za volanom. Važno je pripaziti i kada ste vani jer će površine vjerojatno biti skliske i zaleđene zbog niskih temperatura. Htjeli to priznati ili ne, svi smo podložni neugodnim i dramatičnim padovima kada udari mraz i led – stoga se isplati biti spreman.

@mels_family_life BEST (most needed) HACK atm in my opinion… socks worn over your shoes - to avoid slipping on the ice. Thank me later 😉 #hackoftheday #hackoftheweek #snowuk2022 #mumsoftiktok #ukmumlife #fyp #besthacksontiktok #foryoupage #scottishtiktok ♬ original sound - @mels_family_life

Srećom, jedna je žena podijelila svoj "najbolji trik" za izbjegavanje klizanja po zaleđenim cestama i pločnicima – a ne morate ništa odvojiti za skupu opremu.

Škotska majka dvoje djece Mel podijelila koji je postao viralan i premašio 1,8 milijuna pregleda od objave. Pretražujući ladice izvukla je dvije stare čarape koje će vjerojatno ostati neiskorištene i upotrijebila ih za svoj trik. Spomenute čarape je navukla preko cipela i ostala oduševljena koliko su spriječile proklizavanje na ledenoj površini.

Korisnici koji su hrlili u komentare bili su presretni zbog maminog zgodnog trika i željeli su ga isprobati - dok su drugi bili zabrinuti zbog "poniženja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:42