SPAS U PRAVI ČAS

Muka vam je prati zimske jakne i čekati da se osuše? Dodajte ovo u bubanj i poštedite se muke

 /SHUTTERSTOCK

Debele i tople zimske jakne su najdraži komad odjeće kada su temperature ovako niska, ali s obzirom da ih toliko često koristimo to samo znači da ćemo ih morati i češće prati,a potom naravno i osušiti što doista zna biti prava muka.

Ovaj slučaj podrazumijeva se vrste debelih zimskih jakni. Većina nas voli igrati na sigurno pa iz godine u godinu obično svoje jakne nosi na kemijsko čišćenje i plaćamo ne baš tako male svote novca za ovu uslugu. Danas vam donosimo dobre vijesti. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme i novac, nego ćete od danas i naučiti kako ove odjevne predmete možete oprati u vlastitom domu.

Društvena mreža TikTok priskčila nam je u pomoć i jedna mama, Michelle Tiang, koja je ovaj trik naučila od svog sina. Za potrebe pranja i sušenja ovakvih jakni će vam biti potrebne perilica i sušilica rublja, blagi deterdžent pogodan za pranje perja, malo strpljenja i teniske loptice.

Pogledajte što nam to savjetuje ova mama u videu i isprobajte i sami. Vjerujte nam, oduševit će vas mekoća vaše jakne na kraju procesa, ali i njen divan miris i svježina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:39