PRAKTIČNO RJEŠENJE ZA NERED

Najbolje rješenje za organizaciju stvari dolazi iz Ikee!

Imate nedostatak prostora u domu i nakupljene stvari koje više nemate kamo odlagati? Ne brinite, donosimo vam rješenje za organizaciju koje će vas spasiti od nepotrebnog nereda i pružiti vam dovolno slobodnog mjesta za neke, možda potrebnije stvari

Kolekcija SKÅDIS iz Ikee savršena je za organizaciju potrebnih stvari u vašem domu, a rješenje se krije u pločama s rupama.

Naime, SKÅDIS je ploča s rupama koju možete preslagivati nebrojeno puta. Na nju možete dodati spremnike, police, držače za pisma ili pak elastične dodatke kako bi sve vaše stvari bile organizirane i uredno posložene ondje gdje ćete ih uvijek lako pronaći.

Ploče čije se cijene u Ikei kreću oko 200-tinjak kuna možete staviti u kuhinju te ih koristiti za organizaciju kuhinjskog pribora.

Osim u kuhinji, odlično će se uklopiiti i u ostalim prostorijama kao što su predsoblje za brzo uzimanje stvari na izlasku iz doma, u kupaonici za odlaganje higijenskih proizvoda ili u uredu pokraj radnog stola.

Za ove rupičaste ploče možete kupovati dodatke i tako ih 'nadograđivati' ako vam postanu premale. Dodaci se jednostavno učvrste bilo gdje na ploči i, kada god to poželite, lako se pomiču.

Foto: Ikea

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:12