POGLEDAJTE VIDEO

Napravila domaći sprej od samo 3 sastojka, poprskala rublje i zaboravila na peglanje!

 /SHUTTERSTOCK

Peglanje je kućanski posao u kojem većina ljudi ni najmanje ne uživa, a jedna mama, Chantel Milla čiji blog www.mamamilahometips.com gotovo pobožno prate mnoge žene diljem svijeta, podijelila je trik koji će vam pomoći da zaboravite na peglanje. Sve što vam treba je domaći sprej koji će u samo pet minuta poravnati vašu odjeću.

Chantel je otkrila da su vam potrebne dvije šalice vode, žlica alkoholnog octa za omekšavanje odjeće i žlica regeneratora za kosu koji će pomoći omekšati vlakna materijala, kako biste je izravnali.

image
/SHUTTERSTOCK

Potom morate pomiješati ova tri sastojka u bočici s raspršivačem kojom zatim poprskate izgužvanu odjeću. Nakon toga odjeću malo izravnajte i poravnajte, prije nego što je negdje objesite da odstoji pet minuta.

Chantel Mila kaže kako će vam ovaj trik jako dobro doći ako ste na nekom putu, a žurite na neko važno događanje ili, pak, ako ujutro ne stignete ispeglati odjeću za posao.

Ona je svoj trik objavila u videu koji je postao jako popularan na društvenim mrežama te poručila da će joj ovaj trik biti jako koristan na putovanjima ili kada, primjerice, ujutro nemate vremena ispeglati odjeću za posao.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 10:17