PRAKTIČAN SAVJET

Napravite ekološko sredstvo za pranje za koje sve sastojke imate u domu

 /SHUTTERSTOCK
Osim što je potpuno prirodno i zdravstveno neškodljivo, ovo sredstvo fino miriše po limunu pa će vaš dom biti čist i mirisan

Mnoge domaćice izbjegavaju čišćenje kemikalijama i draži su im prirodni preparati. Čišćenje kuće nikada više neće biti isto ako upotrijebite ovo izuzetno efikasno sredstvo koje koje ćete brzo i lako napraviti, jer sve sastojke već imate kod kuće - a potpuno je prirodno.Napokon ćete moći predahnuti od mukotrpnog ribanja pločica, a pomoću ove mješavine moći ćete kvalitetno očistiti i kadu, WC školjku te umivaonik. Pomoći će kod uklanjanja kamenca i plijesni, koja je najdosadniji "stanovnik" kupaonice, a najčešće se skuplja na fugama.

image

Prirodna sredstva za čišćenje lako možete nabaviti sami

/SHUTTERSTOCK

Da bi napravili ovo ekološko sredstvo za čišćenje bit će vam potrebna trećina čaše soka od limuna, pola čaše sode bikarbone, četvrt čaše alkoholnog octa i sedam čaša vode.

Postupak je sljedeći: ulijte sedam čaša vode u lavor ili neku drugu staru posudu koju više ne koristite. Zatim dodajte sodu bikarbonu, limun i ocat. Kad svi sastojci budu unutra, dogodit će se kemijska reakcija, a tekućina će se početi pjeniti. Sredstvo se može koristiti kad reakcija prođe.

image

Blistavo čiste pločice Sunset Astro brenda Porcelain Superstore

PORCELAIN SUPERSTORE

Osim što je potpuno prirodno i zdravstveno neškodljivo, ovo sredstvo za pranje fino miriše po limunu pa će vaš dom biti čist i mirisan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 14:04