ZA SAMO PAR MINUTA

Neka vaše bijele tenisice budu ponovo kao nove uz pomoć ovog sastojaka

 FAMILY HANDYMAN
Proljeće nam se lagano bliži i vrijeme je da izvadimo svoje lagane bijele tenisice na svjetlo dana

Proljeće nam se lagano bliži i vrijeme je da izvadimo svoje lagane bijele tenisice na svjetlo dana. Nemojte se iznenaditi ako su malo promijenile boju dok su čekale da ponovno dođe njihovo vrijeme, ali nemojte se uzrujavati zbog toga, sve što vam treba je stara četkica za zube i malo paste za zube kako bi vaše tenisice izgledale kao nove i bile spremne za novo pokazivanje! Bijela pasta za zube bez gela izvrsno djeluje za čišćenje tenisica i potplata.

Vaše će tenisice izgledati kao nove

image
FAMILY HANDYMAN

Prije svega operite vašu staru četkicu za zube u toploj vodi i pripazite da je dobro očišćena, zatim nanesite bijelu pastu za zube bez gela na četkicu. Zatim utrljajte na mrlje na tenisicama ili jednostavno nanesite pastu na cijele tenisice uključujući i potplate. Obavezno je pridržavati se toga da pasta u sebi ne sadrži gel jer će to onda samo dodatno isprljati tenisice i stvoriti mrlje kojih ćete se teško riješiti. Jednom kada ste nanijeli pastu na željena područja ostavite da odstoji nekih desetak minuta, a potom obrišite vlažnim ručnikom. Ponovite cijeli postupak ako je potrebno.

Pasta za zube održat će vaš osmijeh besprijekorno blistavim, ali je i prilično zgodna za čišćenje ovakvih odjevnih predmeta, a ponekad i cijelog kućanstva.

Napomena: Sastojci paste za zube mogu se razlikovati od marke do marke, pa svakako isprobajte ovu metodu na malom neprimjetnom mjestu na tenisicama prije nego što je primijenite na ostatak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 09:15