BEZ RIBANJA

Nema više muke kod čišćenja kamenca! Postupak koji će vam uštedjeti i energiju i vrijeme

 Pixabay
"Kamenac se sporo otapa, zato ne možete samo poprskati deterdžent i obrisati", objasnila je ova stručnjakinja.

Jedna stručnjakinja za čišćenje podijelila je sa svijetom pametan način na koji uklanja kamenac s bilo koje površine tako da ne morate trošiti vjekove na ribanje - a to je tako jednostavno učiniti.

Aurikatariina je profesionalna čistačica koja često preuzima ogromne projekte čišćenja za druge ljude, usput dijeleći savjete i trikove.

Njezin nedavni trik čini uklanjanje kamenca nikad lakšim - sve što trebate je prozirna folija, spužva i vaše omiljeno sredstvo za čišćenje kupaonice.

image
You Tube/@Aurikatariina

"Kamenac se sporo otapa, zato ne možete samo poprskati deterdžent i obrisati", objasnila je ova stručnjakinja.

Odvojiti vrijeme i pustiti da neki proizvod odradi svoje najbolji je način da očistite kamenac. Ali ako se pokušavate riješiti kamenca na površini koja nije vodoravna, to može biti teško jer će proizvodi skliznuti. Tu dolazi prozirna folija - samo poprskajte kamenac sredstvom za čišćenje kupaonice i zatim prekrijte prozirnom folijom.

image
You Tube/@Aurikatariina

"Ova metoda će zadržati proizvod na svom mjestu", objasnila je.

Nakon jednog ili dva sata uklonite prozirnu foliju i obrišite proizvod, zatim isperite i obrišite ostatke tekućine. Ako nemate prozirnu foliju pri ruci, možete koristiti i kuhinjski papir namočen u sredstvo za čišćenje kupaonice.

A ako pažljivo uklonite prozirnu foliju ili kuhinjski papir, možete ih ponovno upotrijebiti na drugim mjestima s kamencem.

Obožavatelji čišćenja poludjeli su za ovim jednostavnim trikom, a sada ga možete i vi isprobati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. veljača 2024 02:47