Prije i poslije

Niste zadovoljni s novom kuhinjom? Evo kako je bračni par napravio makeover svoje nove kuhinje

 Olly Gordon
Ovaj se bračni par odlučio na veliki korak kako bi modernoj kuhinji "bez duše" dali osobnost

Dobro ste pročitali, radi se o makeoveru nove kuhinje. Nije nam zabranjeno promijeniti mišljenje o komadu namještja koji je tek kupljen, zar ne? Pogotovo kada imamo inspiracije za makeover.

image
Olly Gordon

Bračni par odlučio se na veliki korak u svojoj kuhinji - promijeniti cijeli izgled i nekoliko elemenata, iako je kuhinja nova.

image
Olly Gordon

Inspiraciju za preuređenje su, kako kažu, pronašli na Pinterestu. Nakon mnogo rasprava, zaključili su da žele industrijski stil s tamno plavim tonovima, tamnim metalom i drvenim površinama.

image
Olly Gordon

Nakon što su odlučili o stilu, odredili su organizaciju. Zaključili su, budući da im je prostor kuhinje malen, kako bi najbolje bilo ukloniti sve viseće elemente. Kuhinjske elemente koji su im bili višak su prodali na Facebook grupi i tako si osigurali malo budžeta da pokriju cijenu novih polica koje su montirali umjesto ormarića. Montiranjem polica dobili su na osjećaju prozračnosti u prostoriji.

image
Olly Gordon
image
Olly Gordon

Promijenili su i kuhinjske površine u drvene te uklonili sve ručke s kuhinjskih ormarića.

image
Olly Gordon

Umjesto laminata, na kuhinjski pod su postavili pločice zanimljivog uzorka.

image
Olly Gordon

Kuhinju si dodatno ukrasili uokvirenim citatima i biljkama, a fokus definitivno odlazi na način na koji su obojeni zidovi.

image
Olly Gordon

Odlučili su se za kombinaciju plave boje zida i bijelih metro pločica posloženih u uzorak riblje kosti, jer smatraju kako kroz prozor ne dobivaju dovoljno dnevne svjetlosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 20:10