WOW ELEMENT

Obična mala kupaonica postala je prava tropska oaza

 Claire Lloyd Davies

Bračni par s dvoje djece nedavno se uselio u novu kuću kojoj je trebalo nekoliko promjena. Osim proširenja kuhinje, zaključili su da im kupaonica ne daje onu opuštajuću atmosferu koji bi htjeli. Stoga su se odlučili uhvatiti projekta preuređenja kupaonice. Zamjenom nekoliko elemenata od svoje su male kupaonice napravili pravu tropsku oazu.

Ovaj su projekt htjeli odraditi što jednostavnije, stoga su im prijatelji savjetovali da pronađu neki wow element i uklope ga u kupaonicu. Bračni par odlučio se jedan zid obložiti tapetama. Nakon pretraživanja interneta, odlučili su se za tapete s velikim zelenim listovima i cvjetovima boje fuksije. I to je bio prvi korak njihovog daljnjeg preuređivanja i dekoriranja kupaonice.

Claire Lloyd Davies

Odredili su paletu boja na temelju novih tapeta te su se tako odlučili za boju fuksije i nijanse zelene boje. Glavne elemente u kupaonici ostavili su kakvi su i bili – bijeli. Tako su pločice zamijenili u svijetlo zelene, na prozor i police su dodali nekoliko istih biljaka, te su se odlučili za ručnike boje fuksije te tegle za biljke iste boje.

Claire Lloyd Davies

Claire Lloyd Davies

Claire Lloyd Davies

Claire Lloyd Davies

Claire Lloyd Davies

Izvor: idealhome.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 06:11