BEZ MUKE

Očistila je fuge bez ribanja i to sasvim slučajno: Ovaj trik za čišćenje pločica u jednoj minuti poželjet ćete isprobati odmah!

 Youtube/Screenshot/livecomposed

Čišćenje fuge, znaju svi koji su probali, mukotrpan je posao. Posebno je teško ukloniti mrlje koje ostaju od masnoće i plijesni, koja se često nalazi na ovim prostorima. Jedna korisnica TikToka otkrila je u videu kako je pronašla odličan trik čišćenja fugi, brzinski i bez previše muke.

- Slučajno sam prolila ovaj odmašćivač po podu i otkrila da mi je očistio fugu bez ribanja - rekla je stručnjakinja za čišćenje Azure McConnell.

Uz video koji prikazuje njezine savjete za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno izliju odmašćivač na pod, ostave da odstoji minutu, a zatim ga obrišu. Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na fugama, spomenula je da ga trebate razrijediti za druge svrhe čišćenja. Trenutačno na tržištu postoji velik broj sredstava za odmašćivanje koja mogu pomoći u sređivanju fugi.

Ako imate puno fugi za čišćenje, druga TikTokerica želi biti sigurna da koristite najbolju moguću tehniku ​​brisanja.

Tanya je tako otkrila da stavlja malu kantu za smeće u svoju standardnu ​​kantu za brisanje, zatim dodaje vodu u kantu za brisanje, a mješavinu deterdženta i kipuće vode u manju kantu za smeće koja se nalazi unutra. Nakon toga izvlači krpu u kantu za brisanje, ali je ponovno umače u čistu mješavinu sapuna i vode.

- Na ovaj način koristite samo čistu vodu za brisanje podova. Ova metoda je puno bolja alternativa jer se ne uranja u prljavu vodu, već u čistu - objasnila je Tanja, piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 13:52