Ništa lakše!

Očistite bijele tenisice tako da izgledaju kao da ste ih tek kupili! Potrebna su vam samo 3 sastojka koja sigurno imate doma

 BOSCHETTOPHOTOGRAPHY/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Bijele tenisice odličan su modni detalj mnogim kombinacijama i outfitima ali održavati tenisice bijelima je već malo teži posao.. Mrlje i razna prljavština, sve se to itekako odmah vidi na vašim omiljenim bijelim tenisicama.

Jedan stari trik kaže kako će vam za čišćenje bijelih tenisica trebati samo stvari koje imate kod kuće. Za početak, zaboravite na ideju da ih stavite u perilicu rublja i na taj način probate oprati. To može uzrokovati oštećenje tenisica ili odvajanje potplata od gornjeg dijela.

Za savršenu bjelinu vaših tenisica potrebni su vam sljedeći ‘kućni‘ sastojci: soda bikarbona, pasta za zube i deterdžent za pranje posuđa. Ono što trebate napraviti jest dvije žlice sode bikarobone pomiješati s jednakim udjelima deterdženta za suđe i jednom žlicom paste za zube. Nakon toga, pastu treba kistom nanijeti na tenisice i ostaviti 10 minuta.

Uzmite staru četkicu za zube i zatim dobro izribajte tenisice. Zatim obrišite ostatke pamučnom krpom ili ručnikom i vaše će bijele tenisice ponovno izgledati kao da ste ih upravo kupili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 23:00