Jednostavno i učinkovito

Odjeća vam se smanjuje u sušilici? Nema problema, na ovaj način to se nikada više neće dogoditi!

 /SHUTTERSTOCK

Sušilica rublja mnogima je olakšala život jer su se riješili vješanja rublja u hodniku, na balkonu...Sušilica rublja sve to obavlja za 30 minuta, a prednost je i da se može aktivirati u bilo koje doba dana ili noći. No, puno ljudi ima prigovor da im je sušilica "skupila" ili "skratila" odjeću? Evo što trebate učiniti kako biste bili sigurni da se to više neće nikada dogoditi.

image
/SHUTTERSTOCK

Glavni razlog skupljanja odjeće u sušilici je često greška u ciklusu sušenja. Zapravo, zbog rastresenosti, možda nećete obratiti pozornost na etiketu odjeće i koristiti program sušenja koji može biti neprikladan za neku odjeću. Dakle, morate biti vrlo oprezni. No, ako ste to ipak dogodi, znate li da klupko vune može pomoći? O čemu je točn oriječ? Vunene kuglice su posebno dizajnirane za tu svrhu i lako ih je pronaći na tržištu. Možete ih kupiti bilo gdje i uz pomoć njih izbjeći smanjenje odjeće tijekom sušenja u sušilici. Samo stavite oko tri kuglice na oko 1.3607 rublja u sušilicu i riješili ste problem.

image
/SHUTTERSTOCK

Pravo su rješenje jer omogućuju rastezanje tkanina što olakšava sušenje. Vunene kuglice su idealne za održavanje rublja mekim i bez statičkog elektriciteta. Smanjuju vrijeme sušenja, a time i potrošnju električne struje.Također, odlično je što su ove kuglice za višekratnu upotrebu, a možete ih ponovno koristiti tako da ih jednostavno ostavite da se osuše na zraku kako bi uklonili vlagu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 19:05