Dosadni poslovi

Okončajte probleme u domu ovim pametnim trikovima za koje ne trebate izdvojiti ni kune!

 5-Minute Crafts
Kako okončati sve one male dosadne svakodnevne probleme pogledajte u videu koji slijedi

Jednostavnih i korisnih savjeta nikad dosta. Osobito sada kad svi tražimo načine da si olakšamo svakodnevni život i učinimo ga manje stresnim i boljim. Kako? Trikovima, prečacima, vještinama, ili novim metodama koje povećavaju produktivnost i učinkovitost, u svim područjima života, preciznije - životnim hackovima.

Pojam životni hack je prvi skovao IT novinar Danny O'Brien 2004. godine tijekom tehnološke konferencije O'Reilly Emerging Technology u San Diegu u Kaliforniji kako bi opisao prečace koje produktivni IT stručnjaci koriste kako bi obavili svoj posao. Nakon njegove prezentacije, upotreba izraza life hack se proširila u tehnološkom i blogerskom zajednicom. Riječ je u lipnju 2011. dodana i u Online Oxford Dictionaries.

Danas životni hakovi postoje za gotovo svaku situaciju, a mi vam želimo pokazati neke od najzanimljivijih vezanih za dom, koji nam pomažu da okončamo one dosadne male životne probleme. Pronašli smo ih na poznatoj stranici 5-Minute Crafts i neki od njih su apsolutno genijalni.

Pogledajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 14:39