SITNO, ALI BITNO

Otkrivamo vam najlakši način kako možete obnoviti svoju kuhinju, a ne radi se o bojanju

 BULGAC/GETTY IMAGES
Stručnjaci kažu kad ne znate što biste onda je najbolje krenuti sa sitnicama

Znate onaj osjećaj kada nešto želite mijenjati u svome stanu, a ne znate što biste. Onda gledate tu kuhinju koja uvijek nekako, u kojoj god boji bila i kojim god se stilom dičila, izgleda jednolično. Često biste rado nešto tu napravili, ali čini vam se da sve to zahtjeva previše vremena i novaca. Dobra odluka bi bila možda prebojati kompletnu kuhinju u novu boju, ali kao što smo rekli to nije ni malo jednostavan posao i možete ga raditi uglavnom ako imate viška sati u danu. Stručnjaci kažu kad ne znate što biste onda je najbolje krenuti sa sitnicama. Naizgled male izmjene mogu uvelike promjeniti prostor ako su učinjene osmišljeno.

image
HIKESTERSON/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Domaćini HGTV i serije Fixer to Fabulous,Jenny i Dave Marrs predstavili su jedan sićušni, ali jako zanimljivi projekt kada je u pitanju novi izgled vaše kuhinje. Jednostavno izmijenijte željezariju, odnosno ručkice u vašoj kuhinji. Pod time ne misle da samo kupite nove i zamijenite stare. Jenny preporučuje da budete kreativini i nabavite više različitih ručkica, također različitog stila te ih rasporedite po svojoj kuhinji stvarajući na taj način u potpunosti personalizirani i unikatni prostor.

image
ARTJAFARA/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Ovakav način osvježavanja kuhinje može zadati glavobolju onima koji su lagano opsesivno-kompulzivni. Veća količina sitnica koje nisu ujednačene na ujednačenim površinama može doista ostaviti dojam kaosa i pretvoriti se u katastrofu. Stoga, dobro istražite što bi se najbolje uklopilo s bojom i dizajnom vaše u kuhinje i onda krenite u potragu i postavljanje.

image
TRIGGERPHOTO/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Možete koristiti kombinaciju većih i manjih ručkica, različitog oblika, ali svakako se potrudite da ipak svi koliko toliko imaju neku zajedničku nit, bila to boja, bilo stil. Nemojte pretjerati previše u miksanju, držite se najviše dva oblika, ali u istim bojama i materijalima ili jendog oblika u različitim bojama.

image
TRIGGERPHOTO/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
image
YIPENGGE/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Sve ovo će, vjerovali ili ne, donijeti jedno potpuno novo osvježenje vašoj kuhinji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:07