Ovo je spas!

Ova žena je kraljica: otkriva fantastičan trik uz koji više nikada ne morate glačati

 UTKUCAVUSKIZIL/GETTY IMAGES
Jedna mama podijelila je sjajan trik koji će vam pomoći da više nikada ne glačate, ako ne želite

Pranje rublja nije zabavno. Dosadno je i dugotrajno, a osobito njegovo peglanje. Jeste li znali da tijekom života potrošimo 750 dana, više od dvije godine, na pranje rublja, a čak 50 posto tog vremena otpada na peglanje te iste oprane odjeće, što najbolje znaju veća kućanstava.

Peglanje je kućanski posao u kojem većina ljudi ni najmanje ne uživa, a jedna mama Chantel Mila sa svijetom je podijelila trik koji će vam pomoći da izbjegnete peglanje. Sve što vam treba je domaći pripravak koji će u pet minuta poravnati vašu odjeću.

- Ljudi, tako sam uzbuđena što mogu podijeliti ovo, jer već neko vrijeme radim na formuli. Ovaj sprej je sjajan za putovanja ili za ona užurbana jutra kada jurite iz kuće! Jednostavno raspršite laganu maglicu, zagladite i ostavite 5 minuta (dok se tuširate) i evo - nema više nabora! Isprobala sam ga i na svijetloj i na tamnoj odjeći od mješavine pamuka, i dobro je funkcionirao. Moj muž je sada preobraćenik. Testirajte prije nego što isprobate kod kuće, napisala je Chantel.

Chantel je objasnila da su vam potrebne dvije šalice vode, žlica alkoholog octa i žlica regeneratora za kosu, koji će omekšati vlakna materijala, kako biste je izravnali.

Ona je svoj trik objavila u videu koji je postao jako popularan na društvenim mrežama te poručila da će vam ovaj trik biti jako koristan na putovanjima ili kada, primjerice, ujutro nemate vremena ispeglati odjeću za posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2023 09:45