Gotovo je nevidljiv

Ovaj jednostavan trik za kamufliranje vašeg rutera postao je viralan i to s razlogom

 TIKTOK/ @Shayna Alnwick
Nije uvijek lako sakriti svoju internetsku kutiju, iako može biti trn u oku. Zato vam donosimo ovaj vrlo jednostavan trik da ju učinite gotovo nevidljivom

Kad uređujemo naše domove pazimo da je svaki komad namještaja i svaki dodatak pažljivo odabran. Međutim, budimo iskreni, Wi-Fi usmjerivač ne ulazi u tu kategoriju, pogotovo ako imamo shemu boja koje se pokušavamo držati, a ova kutija (bez koje ne možemo), može kvariti ukupni dojam koji smo odabrali. Stoga ne čudi što ljudi hrle na TikTok kako bi isprobali ovaj jednostavan IKEA hack koji prikriva WiFI router – a sve što vam treba je pletena košara.

Korisnica TikToka, Shayna Alnwick @shaynaalnwick poznata po uradi sam projektima, savjetima i trikovima u ovom TikTok videu otkriva kako jednostavno prikriti Wi-Fi usmjerivač pomoću Ikeine SMARRA kutije s poklopcem.

Za hack, Shayna koristi škare da izreže rupu u pletenoj košari koja je taman dovoljno velika da se u nju umetnu žice njezinog Wi-Fi usmjerivača. Nakon što su žice uvučene i usmjerivač na mjestu, ona vraća poklopac na SMARRA kutiju. I to je to.

Rezultat? Izgleda čisto, prirodno i šik. Nitko ne bi rekao da tamo skrivate Wi-Fi router.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:06