Brzo i povoljno

Ovaj video pokazuje kako perilicu posuđa učiniti nevidljivom, da paše boji kuhinje

 Lula Poggi
U kratkom videu pogledajte kako uređaje učiniti nevidljivim i pritom im ne uništiti završnu obradu

Ako vaši uređaji od nehrđajućeg čelika više ne odgovaraju boji kuhinjskih ormarića, ne brinite na TikTok-u smo pronašli sjajno rješenje. U viralnom videu koji je prikupio više od milijun lajkova u nešto više od mjesec dana, jedna korisnica TikToka pokazala je kako je svoju perilicu posuđa od nehrđajućeg čelika uklopila s kuhinjskim ormarićima materijalom koji ne uništava završnu obradu uređaja.

Koristeći kontaktni papir (7 dolara), temeljni premaz i istu zelenu emajl boju koju je koristila za farbanje svojih ormarića, Meg (@baker.blooms) je svoju perilicu posuđa potpuno transformirala u komad kao izrađen po mjeri.

I tu nije stala. Koristila je zlatnu Rub ‘n Buff boju da promijeni crni plastični gornji dio u zabavniju zlatnu nijansu.

- Ne brinite, ako vam se na kraju ne svidi, uvijek ga možete isprati s Dawn Power Dissolverom, napisala je Meg preko svog videa.

Mjesec dana kasnije, Meg je svoje pratitelje obavijestila o tome kako se projekt drži.

- Ništa nije oguljeno ili okrhnuto. Rubovi su svi lijepo spušteni.

Jedini dio koji pokazuje malo istrošenosti je Rub ‘n Buff na vrhu, ali Meg ga namjerno nije "zapečatila" kako bi testirala održivost.

image
Amazon

Ako želite isprobati ovaj uradi sam projekt u svom domu, kupite rolu bijelog mat kontakt papira (Mecpar Matte White Contact Paper, $7.91) na Amazonu. Mat završni sloj pomoći će da temeljni premaz i boja bolje prianjaju u usporedbi sa sjajnom završnom obradom.

image
Amazon

Rub ‘n Buff također je dostupan na Amazonu. Dolazi u pregršt različitih zlatnih i bakrenih završnih obrada i jednostavan je za korištenje - doslovno ga samo nanesite i utrljajte na bilo koju površinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:20