Tri dizajnerska rješenja

Ovo su kombinacije s kojima ne možete pogriješiti

 

Ako ste odlučili renovirati dom i već mjesecima posjećujete različite web portale za uređenje interijera i trgovine s namještajem, ali još uvijek niste sigurni što odabrati, ne očajavajte. Ako želite da vam dom izgleda dobro, postoje tri rješenja koja mogu riješiti vaše muke.

Pogledajte u nastavku o kojim je rješenjima riječ i sretno!

1. Prirodno drvo ili predmeti koji imaju teksturu drva uvijek izgledaju neutralno i možete ih koristiti u bilo kojem dizajnu interijera. Praktično je, lijepo i dekorativno, a možete ga koristiti i s drugim materijalima i bojama.

2. Ogledala su još jedan element u interijeru s kojim ne možete pogriješiti. S ogledalima u interijeru sve izgleda veće i trodimenzionalno. Čak i malena kupaonica može izgledati velika. Stavite ga na pravo mjesto da reflektira svjetlo i prostoriju će učiniti otvorenijom i zanimljivom.

3. Bijeli interijer je klasik. Bez obzira na stil, detalje i dekoracije, uvijek izgleda impresivno, lijepo i prozračno. Reflektira svjetlo i boravak u njemu je gotovo uvijek ugodan. Može izgledati jednostavno, ali i luksuzno. Moglo bi se reći da ćete za njegovo održavanje morati izdvojiti više novca, ali, hej, ne možete imati interijer koji će istodobno biti praktičan i oduzimati dah. A kad se umorite od bijele, možete dodati bilo koju drugu boju i on će i dalje sjajno izgledati.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:21