AKO NETKO ZNA, ONDA SU TO ONI

Ovo su profesionalci koji znaju sve tajne besprijekorno sređenog doma

 

Veliki smo zagovornici koncepta života "manje je više", lišenog svih suvišnih stvari koje držimo po ormarima, ormarićima, policama i ladicama, a o tavanima i podrumima da ne govorimo. Što se tiče odjeće, riješite se svih odjevnih predmeta i modnih dodataka na koje niste pomislili posljednjih godinu dana. Vjerujte nam, neće vam nedostajati. Kada ste zadnji puta pobrisali kuhinjske ormariće i police? Proljeće je pred vratima i idealno je vrijeme da Ispraznite sve skladišne prostore, provjerite rok trajanja namirnica i bacite sve što više nije jestivo, a ostalo organizirajte u posude s opisima kako biste uvijek znali s čime raspolažete. Život s manje će vam omogućiti da pametno organizirate bitne stvari i ne gubite dragocjeno vrijeme na traženje i prekopavanje po već zakrčenim i neorganiziranim ormarima. Danas vam donosimo naših 10 omiljenih Instagram profila koje vrijedi pratiti jer svakodnevno donose pregršt inspiracija i savjeta za besprijekornu organizaciju doma.

Sa svojim praktičnim i minimalističkim etosom, Shira Gill nudi sljedbenicima savjete o uređivanju stvari i životu s manje, ali boljim stvarima.

Ellis donosi "jednostavna rješenja za komplicirani nered" i dijeli jednostavne savjete koje provodi u domovima svojih klijenata na svom Instagram profilu.

Nismo mogli sastaviti popis bez svima najdraže Marie Kondo. Očekujte savršenu mješavinu tutoriala i tehnika uređenja.

Bowl Full of Lemons je organizirana zajednica koju vodi autor knjiga: The Complete Book of Home Organization i The Complete Book of Clean s detaljnim popisima za provjeru, izazovima i inspiracijama.

Organizatorica Laura Cattano donosi na svom Instagram profilu puno praktičnih savjeta koje svatko može slijediti.

Neat Method je danas luksuzna franšiza koju su započela dva prijatelja. Trenutno imaju certificirane organizatore koji rade diljem Amerike i donose savjete svojih klijenata.

Najbolje prijateljice Clea i Joanna spojile su svoje praktične organizacijske vještine s dizajnom interijera i stylingom na svom Instagram profilu koji svakako vrijedi pratiti jer donose privlačna rješenja.

Profesionalni organizator i bloger Simply Organized donosi savjete za kompletnu organizaciju doma od pogleda u hladnjak do inspirativnih prije i poslije makeovera.

Katrina Teeple osnivačica profesionalne tvrtke za organizaciju doma Operation Organization na svom profilu donosi inspiracije koje će vas potaknuti da već danas započnete s organizacijom vlastitog doma.

Profesionalna organizatorica Holly Blakey pomaže svojim klijentima da urede svoje domove i stvari kako bi im prostor "prodisao".

Izvor: organized-home.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 10:50