GOTOVO ZA 5 MINUTA

Posuđe u perilici se nije osušilo? Preskočite ručno sušenje uz pomoć ovog trika

 Unsplash
Umjesto da trošite hrpu vremena ručno sušeći posuđe—iBabs nam pokazuje jednostavan trik za ubrzavanje procesa

Suočimo se s tim – perilice posuđa nedvojbeno su postale jedan od najvažnijih kuhinjskih aparata bez kojih većina nas ne može živjeti. I to s dobrim razlogom jer čišćenje nakon svakog obroka ili kuhanja čine lakim poslom. Međutim, još uvijek može biti zamorno i dugotrajno sušiti punu policu posuđa ako je još uvijek posuđe mokro nakon ciklusa pranja.

Srećom, influencerica Barbara Costello, poznata kao Babs @brunchwithbabs, počastila nas je videom koji će vlasnicima perilica posuđa uštedjeti gomilu vremena. Ovaj put Babs—koja sebe naziva baka Babs—poučava gledatelje kako preskočiti ručno sušenje posuđa iz perilice posuđa pomoću ovog trika.

Bakici Babs trikovi za perilice posuđa nisu strani. Svojih 2,7 milijuna pratitelja na TikTokuu I 1.8 milijuna na Instagramu naučila je gomilu trikova za čišćenje, poput toga kako napuniti perilicu posuđa na pravi način.

Umjesto da trošite hrpu vremena ručno sušeći posuđe—ili ostavljajući ga u perilici tri dana dok se ne osuši, kako je komentirao jedan korisnik—Babs nam pokazuje jednostavan trik za ubrzavanje procesa.

Prema Babsovim riječima, nemojte gubiti vrijeme na ručno sušenje posuđa. Jednostavno uzmite frotirsku krpu za suđe. Zatim, na kraju ciklusa čišćenja, stavite ručnik unutar vrata perilice posuđa i zatvorite ih. Sve što trebate učiniti je pričekati pet minuta i bam — posuđe je suho i spremno za pospremanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. travanj 2024 17:12