Da, dobro ste čuli

Potreban je samo jedan proizvod da biste neutralizirali neugodne mirise na vašoj odjeći

Unsplash
 Bruce Mars
Stručnjak za pranje rublja, Patric Richardson, dijeli iskušane i istinite savjete

Pranje rublja je nezaobilazan dio svačije rutine čišćenja. Ali Patric Richardson odnosno poznatiji kao @laundrypatric, voditelj najnovije serije HGTV Laundry Guy, unosi malo radosti i lakoće u ovaj ponekad dosadan posao.

Od srednje škole Richardson je imao smisla za pranje rublja, strast koju je pokupio od svoje bake. U posljednjih nekoliko godina Minnesotan je postao poznat po svojim "kampovima za pranje rublja", koji se uvijek brzo rasprodaju.

- Uvijek kažem da treba prati rublje za ljude koje volite, rekao je Richardson u izjavi za novinare. - Pranje rublja je vrsta ljubavnog jezika. Privilegija je što te stvari mogu prati za svoje klijente.

U Richardsonovoj emisiji, koja je premijerno izvedena prošlog tjedna, on dijeli svoje iskušane i istinite savjete kako pomoći klijentima da ožive neke od svojih najdražih predmeta. Jedan od njegovih neobičnijih savjeta je korištenje votke za uklanjanje neželjenih mirisa koji bi se mogli naći na vašoj odjeći. Da, dobro ste čuli: Ista tvar koja se koristi za fine provode može očistiti i zaprljanu odjeću.

- Torbu za teretanu možete poprskati votkom; ako odete u svoj omiljeni restoran i potom vaša odjeća upije sve mirise hrane i to možete poprskati votkom; Ako stojite pokraj pušača, možete i to poprskati votkom, rekao je Richardson za Apartment Therapy u intervjuu ovog tjedna.

Učinkovitost votke proizlazi iz visokog udjela alkohola, koji pomaže neutralizirati mirise, a istodobno ih dezinficirati. Stoga zaboravite na stare način: možda je vrijeme da svi kupimo bocu votke za svoje rublje, baš kao što preporučuje ovaj novi stručnjak za pranje rublja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. travanj 2024 07:27