LAKI TRIK

Poznati dizajner otkriva kako veliku jastučnicu prilagoditi standardnom jastuku

 KRBLOKHIN/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Kao što vjerojatno znate, ako kupujete posteljinu za "King size" madrac onda ćete dobiti i takve jastučnice

Je li vam se ikada dogodilo kada kupujete novu posteljinu da je poput lutrije hoće li jastučnice koje dolaze u paketu zaista odgovarati vašim jastucima. Polovicu vremena su prevelike ili premale.

Kao što vjerojatno znate, ako kupujete posteljinu za "King size" madrac onda ćete dobiti i takve jastučnice, a većina ljudi obično ima standardne jastuke za svoj veliki krevet. Ako svoju posteljinu kupujete zasebno, to je lako ispraviti jednostavnim odabirom prave veličine.

Dakle, ako je ovo jedina opcija da dobijete paket posteljine za kojim žudite za svoju modernu spavaću sobu, postoji li način da jastučnica veličine King pristane uz jastuk standardne veličine, a da i dalje izgleda dobro? Dizajner interijera Nate Berkus ima pametan trik koji koristi...

KAKO ISKORISTITI KING SIZE JASTUČNICE ZA STANDARDNE JASTUKE

Poznati dizajner interijera Nate Berkus pokazuje s ovim jednostavnim vodičem u nastavku koliko je zapravo prilično jednostavno i dalje dobiti fine, oštre linije na vašim jastucima kada ih složite na pravi način.

"Skupite sredinu i uvucite središnje dvije strane", objašnjava dizajner interijera. "Sve to ugurajte unutra i onda izravnajte."

Pošteno je reći da ova tehnika savijanja nije potpuno nova za sve, a mnogi su komentatori postavljali pitanja o Nateovom postu: "Mislio sam da svi ovo rade?" dok su drugi spomenuli da je to već uobičajena praksa i u hotelima i u bolnicama.

Međutim, za one koji ovo nisu znali, čini se da je to otkriće koje će pomoći u tome kako oblikovati krevet kada nemate prave jastučnice. Također rješava još jedan problem s jastučnicom za mnoge ljude - činjenicu da su mnoge jastučnice otvorene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:02