pogledajte video

Preko noći je očistila pećnicu od masnoće koja se skupljala godinama: ‘Nevjerojatno, ali ovo voće rješenje je za sve muke‘

 ALFEXE/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Čišćenje pećnice vjerojatno je jedan od najmrskijih kućanskih poslova, ali ako znate prave, provjerene trikove, taj zadatak uopće ne mora biti tako težak. Iako u trgovinama možete pronaći razne proizvode za uklanjanje nečistoće u pećnici, ne morate to prihvatiti. Ima i prirodnih rješenja.

Joanna i Tracy, dvije domaćice koje isprobavaju prirodna sredstva za čišćenje, vode zanimljiv Instagram profil, a jedan od savjeta koji je mnoge oduševio vezan je za baš čišćenje pećnice. One su, naime, otkrile da pećnicu dobro možete očistiti uz pomoć nekoliko limuna, točnije dva ili tri. Potrebno je narezati limune na kriške, staviti ih u plitku posudu u koju ćete uliti nekoliko čaša vode. Zatim je potrebno pećnicu uključiti na 200 Celzijevih stupnjeva i ostaviti limun da djeluje pola sata. Zatim isključite pećnicu i izvadite posudu s limunom. Paćenica bi trebala blistati kao nikad dosad.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:48