PRIDUS

Pridus stambeni kompleks

Luksuz kojeg si možete priuštiti!

Može vam se učiniti da ste skloni luksuzu ako poželite vrhunski opremljen stan u optimalno urbaniziranoj sredini, u okruženju trgovine, škole, igrališta, doma zdravlja, dječjeg vrtića i dobre prometne mreže, a k tome da u potrazi za teretanom, prostorom za druženje i zabavu ili čuvanje djece u zaštićenom i nadziranom parku – ne želite kročiti dalje od zgrade u kojoj živite.

Snove o modernom liftu koji vas od vrata stana spušta prema prostranoj teretani s barom, podzemnoj garaži i konobi koja stanarima nudi ugodan prostor za prigodna okupljanja – uvijek je kvarila visoka cijena.

Ovaj put, iz snova o tom „luksuzu“ trgnuo nas je inventivni graditelj PRIDUS. Povoljnom ponudom odličnih stanova po cijeni 1400 eura za metar četvorni, snove je doveo na korak od stvarnosti. Taj zadnji korak je na vama, a odvest će vas u četverokatni stambeni objekt moderne vizure i unutarnjeg uređenja, u kojem će vam osobno osnivač PRIDUSA odgovoriti na sva pitanja i rado vas uputiti u prednosti zasebnih ali ipak spojenih dijelova zgrade koji rasporedom od tri stana po etaži pružaju ugodnu razinu privatnosti. Kroz „Dane otvorenih vrata“ ili individaulno, pojasnit će vam čemu objekt duguje svoj energetski certifikat visoke kategorije, zatim koje sve okolnosti su pretvorene u prednost ovog objekta te zašto je između niza drugih lokacija za gradnju odabrao baš ulicu Ljudevita Gaja u Zaprešiću. Šarm bogate tradicije, zahvalan geografski položaj i prirodno okruženje, zavidna komunalna infrastruktura te predstojeći prostorni planovi grada Zaprešića, zaista pojednostavljuju odluku u dvojbi oko izbora životne sredine i stambenog prostora.

„Stanovi imaju dubok utjecaj na privatnost i obiteljsku intimu. Zato ih moramo promatrati drugačije nego ostalu robu na tržištu. Uz analizu socijalnih i tržišnih trendova, odgovoran investitor u stanogradnji svoju će ponudu profilirati i prema potrebama svakog pojedinog kupca, uz stalni imperativ da po povoljnijoj cijeni ponudi više. Razmišljanja o stanu koji bi mojoj obitelji zadovoljio sve potrebe za stanovanjem, rekreacijom i zabavom u lijepoj sredini, dovela su do izgradnje ovog objekta. Useljenjem u stan na najgornjoj etaži zgrade jasno poručujemo koliko smo prilikom gradnje držali do tehničkih i estetskih standarda u objektu. Možete to nazvati i luksuzom, mada cijene tih stanova znatno su ispod takvog epiteta“ – kaže nam direktor PRIDUSA Darko Princip.

Dvosobni stanovi su 45 m², trosobni 47- 69 m² te četiri četverosobna stana su površine 100 m². Izvedbom većine stanova u smjeru sjever-jug omogućen je maksimalan pristup dnevne svjetlosti u prostor. Uz poleđinu zgrade je 600 m² uređenog vrta za stanare, s dječjim spravama za zabavu i vježbanje na mekoj podlozi, zelenilo, popločane staze, klupice, natkrivene sjenice s priključkom za električna trošila (računala, grijače, roštilj, televizor). Ovaj je prostor zaštićen kao pripadna površina zgrade, pokriven je noćnom rasvjetom, a u vidokrugu je gotovo svih stanova u zgradi i može ga se nadzirati video kamerom.

Kontrola ulaza u zgradu osigurana je biometrijskim čitačem otiska prsta. Keramika je odabrana kod talijanskog proizvođača Marazzi. Hrastov četkani parket zaštićen je uljnim premazom. Sve cijevi su niskošumne i dodatno zaštićene od prodora buke, a vrata su protuprovalna s futer štokovima. Sve stambene jedinice kao i rekreativni prostori su klimatizirani, a rashladne jedinice smještene su na krovu objekta. Podzemna garaža nudi čak 55 parkirnih mjesta nadomak bešumnim liftovima koji iz garaže vode k stanovima.

Stambeni kompleks ima moderno opremljenu rekreacijska dvorana „Pridus gym“, a za priređivanje proslava i prigodnih druženja stanarima i njihovim uzvanicima na raspolaganju je konoba opremljena audio/video opremom, funkcionalnom kuhinjom i sanitarnim čvorom. Instalirana je podesiva i automatizirana vanjska rasvjeta. Pridus stambeni objekt – kvaliteta i stil po povoljnoj cijeni.

Više informacija: www.pridus.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:02