PREPORUKA MLADOG BRAČNOG PARA

Pronašli smo kvalitetan klima uređaj po pristupačnoj cijeni

 

Razgovarali smo s mladim bračnim parom koji se nedavno uselio u svoj prvi stan i po prvi put se upustio u avanturu potrage za klima uređajem. Oboje su zaposleni, a svoju malu oazu pronašli su u zagrebačkom kvartu Maksimir krajem prošle godine. Trude se uštedjeti novac kako bi, kažu, jednoga dana mogli kupiti i vlastitu nekretninu.

„Kada smo tražili stan, tek smo krenuli raditi i bilo nam je važno da najamnina nije visoka. Stanovi s već ugrađenim klima uređajima su općenito skuplji, a budući da smo stan tražili preko zime, to nam zaista nije bilo važno. Realno, klimu koristimo samo preko ljeta.“ – kaže mladi bračni koji je odlučio s nama podijeliti svoje iskustvo potrage i oduševljenje uređajem koji su naposljetku kupili, a radi se o Maxon Fresh 8i modelu klima uređaja.

Od mladog bračnog para saznali smo najčešće savjete koje su dobivali od prijatelja i obitelji te zašto su se naposljetku odlučili za Maxon.

Nekoliko su tjedana istraživali i raspitivali se kako bi pronašli ono što im odgovara – savršen omjer cijene i kvalitete.

Cijelo vrijeme im je unatoč svim savjetima, priznaju, najveći prioritet bila cijena. Na početku potrage su bili spremni ući u prodavaonicu i uzeti najjeftiniji klima uređaj. Međutim, kada su svojima spomenuli da kreću u potragu, od prijatelja i roditelja saznali su korisne informacije oko odabira klima uređaja na koje prethodno nisu obraćali pažnju.

Ušteda električne energije

„Prvi put u životu sam čula za intervertsku tehnologiju. A ispada da je to stvarno važno jer znači manju potrošnju struje. Ne želimo da nam s klimom računi odu u visine.“ – kaže djevojka. Osim intervertske tehnologije, za uštedu električne energije važno je obratiti pažnju i na energetsku klasu. A+++ je najviša klasa, što znači da je ušteda energije na najvišoj razini.

"Budući da nam je cijena igrala glavnu ulogu, ušteda na računima za struju definitivno je bila prioritet. Maxon ima i intervertsku tehnologiju i A+++ klasu."

Garancija

Kažu kako su bili uvjereni da se podrazumijeva da s kupovinom klima uređaja dobijete i garanciju. Međutim, ako klima uređaj ugrađujete samostalno ili ako je ugrađuje neovlašteni servis, ispada da gubite pravo na garanciju. Zato napominju kako Maxon ima ovlaštenu servisnu mrežu pa s ugrađivanjem i garancijom nije bilo nikakvih problema.

Razina buke

„Uopće nam nije palo na pamet da bi klima uređaj mogao biti bučan, a to je ono na što su nas najviše upozoravali.“ Otkrili smo i zanimljivu činjenicu da ljudski šapat ima 30 decibela, a Maxon Fresh model ima 26 decibela, stoga je mladi bračni par ovom klimatskom uređaju dodao još jedan plus.

Filteri zraka

„Nakon što smo zaključili da nam je Maxon cjenovno, a i po svim gore navedenim uvjetima, najprihvatljivija opcija, dio s filterima nije bio odlučujući, ali je svakako dobro za znati." - kaže mladi bračni par. Prilikom kupovine važno je obratiti pažnju i na filtere zraka jer odstranjuju razne bakterije, viruse, grinje i čestice prašine iz zraka kojeg udišemo.

Mladi bračni par tako je nakon nekoliko tjedana prikupljanja korisnih informacija zaključio da Maxon Fresh 8i model klima uređaja ima sve navedeno te da im je cjenovno najprihvatljivija opcija. I sada su spremni za ljetne temperature.

Više o Maxon Fresh 8i modelu klima uređaja

O Maxonu

Maxon je privatni brand klima uređaja tvrtke MB Frigo Grupe koja ima dugogodišnjeg iskustvo djelovanja u području klimatizacije.

Maxon klima uređaji su modernog dizajna i visoke funkcionalnosti koji će na učinkovit i ekonomičan način ohladiti ili zagrijati vaš prostor. Koristeći djelotvoran način filtriranja učinkovito osvježavaju vaš prostor, visoke su energetske efikasnosti, a pri radu koriste ekološki prihvatljiv radni medij.

Opremljeni su daljinskim upravljačem kojim regulirate željenu temperaturu prostorije, brzinu rada ventilatora i druge funkcije. Uz nisku razinu buke učinkovito, brzo i pouzdano udovoljavaju zahtjevima korisnika što ih čini idealnim izborom za vaš prostor.

Modele, cijenu i dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. ožujak 2024 09:39