40 - 80% subvencija

Saznajte kako do subvencija za Daikinove uređaje grijanja i hlađenja

Učinite svoj dom toplijim, komfornijim i štedljivijim

Hladnije vrijeme sve nam je bliže, pa je svakako idealan je trenutak za nabavu sustava za grijanje.

A ako niste znali, putem subvencija, možete povoljno nabaviti Daikinove uređaje za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode uz poticajna sredstva od 40-80%. Daikin nudi dva programa proizvoda koji su obuhvaćeni programima sufinanciranja – program korištenja obnovljivih izvora energije (OIE) i program poboljšanja energetske učinkovitosti (EnU). Ovi programi, koje provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost omogućuju vlasnicima obiteljskih kuća izuzetno povoljnu nabavu opreme za energetsku obnovu.

U programu korištenja obnovljivih izvora energije subvencionira se dizalica topline čiji je princip rada vrlo jednostavan – ona „diže” toplinu s niske na visoku razinu temperature. Podignuta toplina prenosi se u distribucijski sustav putem ogrjevnih tijela kao što su podno grijanje ili niskotemperaturni radijatori preko izmjenjivača topline.

U programu korištenja obnovljivih izvora energije dizalica topline u vašem domu može osigurati znatno učinkovitije grijanje. Njome također možete osigurati cjelokupno rješenje za grijanje i toplu vodu u kućanstvu. Kompletan sustav dizalice topline može se spojiti na solarne kolektore radi postizanja još veće energetske učinkovitosti. Korištenje sunčeve energije će vam pomoći u osiguravanju gotovo 60% vaših godišnjih potreba za toplom vodom.

Da biste ostvarili subvenciju, potrebno je jedinicama lokalne (regionalne) samouprave dostaviti predračun sa specifikacijom opreme koja je predmet sufinanciranja. Za informacije u vezi prava na ostvarivanje subvencija, svakako se obratite nadležnoj jedinici lokalne ili područne samouprave na čijem se području nalazi Vaša obiteljska kuća. Osim uštede koju ostvarujete subvencijama, korištenjem navedenih proizvoda smanjujete i troškove kućanstva za grijanje od 30-60%.

Pogledajte kratki video kako do subvencija za Daikinove uređaje grijanja i hlađenja.

Više informacija o subvencijama za Daikinove uređaje grijanja i hlađenja možete dobiti na besplatnom broju telefona 0800 5995 ili na stranici www.daikin.hr

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. prosinac 2023 05:20